Hulpverlening voor sociaal sterke jongeren 
 NPG Jeugdwerk - Begeleiding en Therapie voor Sociale en Emotionele Ontwikkeling van Jongeren

Over NPG Jeugdwerk: Missie en Visie

Bekijk hier de presentatie over de organisatie en de missie/ visie van NPG jeugdwerk.


Ons team

Iñez van Boxtel

Iñez van Boxtel

Oprichter Psychosociaal therapeut & Jeugdprofessional (SKJ)

Over Mijn naam is Iñez van Boxtel, professioneel hulpverlener psychosociale klachten binnen de familiedynamiek. Meer dan 15 jaar ervaring in het behandelen & oplossen van angst, stress bij meervoudige problematiek. Een holistische en praktische aanpak voor het behandelen van lichamelijke stress, geestelijke overbelasting en angstige gevoelens met paniekaanvallen. Niet alleen praatsessies, maar de inzet van praktische vaardigheidstrainingen. Hierdoor krijg je snel inzicht en grip op jouw gevoelens en het handelen in gedrag en/of het gedrag van anderen. Mijn begeleiding kenmerkt zich als veilig, vakkundig, persoonlijk, met warm hart en een tikkeltje humor. Ook hulp bij angst en HSP, ASS, ADHD, eet, slaap & concentratieproblemen. Je hoeft het niet alleen te doen, je leert het hier wel zelf te doen.

Lisette de Graaf

Lisette de Graaf

Therapeut Lichaamsgerichte Psychotherapeut (BIG) & Kindercoach

Over Wie zijn hart volgt, zet koers naar geluk ... Gespecialiseerd in gezins-/kindercoaching en Ennegramcoach. Ik coach ouders die merken dat hun kind niet lekker in zijn vel zit en tegen bepaalde dingen in zijn of haar nog zo jonge leven aanloopt. Ik ga samen met de ouder kijken waar het gedrag van het kind vandaan komt. Hier gaan we mee aan de slag en komt het kind weer in zijn eigen kracht te staan!

Andre Accord

Andre Accord

Muziek coach Jeugd Energyser, presentator en muziek coach

Over Andre Accord brengt de jeugd in een positieve flow. Hij brengt cultuur met muzikale kwaliteit workshops voor het PO, SBO. VO en SVO. Dit in de vorm van muziek, dans en media. Daarmee geeft hij de jongeren door middel van hun ritme een nieuwe "hart / hoofd" verbinding.

 WKKGZ

Wij zijn als organisatie verplicht aan de nieuwe wet WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) te voldoen. Wat houdt dit in? Wij hebben een duidelijke aanpak en een klachtenreglement die voldoet aan deze wet. Deze kun je inlezen op de pagina informatie op deze website. Wij zullen alles in het werk stellen om een klacht op te lossen met elkaar. Wij zijn aangesloten bij een overheids- erkende geschilleninstantie met een deugdelijk klacht en tuchtrecht en onpartijdige geschillencommissie GATgeschillen.

 

 
 
 
E-mailen
Bellen